Misschien nog leven in Telltale’s The Walking Dead: The Final Season

Geplaatst: 25 september 2018 10:05

Er zit misschien nog leven in Telltale’s The Walking Dead: The Final Season. Na al het negatieve nieuws van vorige week rond de studio van Telltale Games is er misschien nog hoop voor Clementine’s verhaal.

Telltale heeft bevestigd dat het laatste seizoen van The Walking Dead misschien niet wordt geannuleerd. De ontwikkelaar is naarstig op zoek naar andere oplossingen om de serie te kunnen eindigen. Telltale Games is na het slechte nieuws van vorige week benaderd door verschillende andere partijen die interesse hebben in een samenwerking om de game te voltooien. Ze hopen de game in de toekomst op een of andere manier uit te brengen. Dit is nog geen bevestiging, maar het geeft de fans enige hoop. We wachten op meer nieuws van Telltale Games.

onbekend

Episode 2: Suffer the Children komt, als het goed is, op 25 september naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: Telltale Games
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord