Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Misschien een remake van Pokémon Gold en Silver

Kort geleden werd aangekondigd dat er op 10 mei tijdens een aflevering van Pokémon Sunday (een Japanse tv-show over Pokémon) een nieuwe Pokémon game bekendgemaakt zou worden. uit de vorige aflevering was op te maken dat het misschien wel om een remake van Pokémon Gold en Pokémon Silver zal gaan.

In de vorige aflevering zag je namelijk een aantal castleden van Pokémon Sunday naar twee grote ballen wijzen. Één bal was goudkleurig en de andere was zilverkleurig. Ook omdat er al eerder een remake van Pokémon Red en Blue is uitgekomen zou het erg logisch zijn dat er ook een remake van Gold en Silver gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?