Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Mirror's Edge hack activeert third person

Enkele fans van de site On-Mirror's-Edge hebben de game Mirror's Edge min of meer gehackt. Ze hebben er met een verandering in de code voor gezorgd dat je de game niet meer bekijkt vanuit een eerstepersoons perspectief, maar uit een derdepersoons perspectief, wat dus inhoud dat de camera zich achter Faith bevindt.

Dat de game eigenlijk nooit is bedoeld als third person game, is wel te zien aan de beelden in het filmpje hieronder. De animaties van Faith zijn nou niet echt om over naar huis te schrijven. Daarnaast is het in deze hack ook niet mogelijk de camera nog op en neer te bewegen. Ondanks dit alles is het voor de fans natuurlijk wel de moeite waard om dit eens uit te proberen. Op de site staat ook nog een instructie, waarin beschreven staat wat je moet doen om ook in derdepersoon te kunnen spelen.

Go to "DocumentsEA GamesMirror's EdgeTdGameConfig" and open the file "TDInput" with notepad. Add this line to the "bindings" list:

Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightCamera",Control=False,Shift=False,Alt=False)

then press F4 a few times!.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?