Mirror's Edge 2 komt eraan!

Voor wie nog niet uitgerent was in Mirror's Edge hebben we goed nieuws, zojuist heeft de Senior President, Patrick Soderlund van Electronic Arts Europa in een interview aan Videogamer bevestigd dat we binnenkort Mirror's Edge 2 kunnen verwachten.

Er werkt op dit moment een klein team aan deze freeroaming game van Electronic Arts, aldus Soderlund.

You will see another Mirror's Edge for sure. It's just a matter of when that time is and what we do with it. We have a small team on it and I'm excited about what we do.

Vice President van Electronic Arts had eerder al aangegeven dat we nog niet af waren van Mirror's Edge, ondanks de iets wat teleurstellende cijfers van het eerste deel. Lees hier wat Yordi, Bart en Peter van het eerste deel vonden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?