Minis inderdaad beschikbaar voor Grote Broer

Het was eerder deze maand al zo goed als zeker dat de Minis, die nu nog enkel voor de PSP beschikbaar zijn, ook naar de grote boer met de naam PlayStation 3 zouden komen. Er was echter nog één barrière: een officiële aankondiging van Sony. Vandaag is echter alle twijfel de wereld uit geholpen, want Sony heeft bevestigd dat de Minis met de nieuwe firmware update (3.15) mee zullen komen.

Sony streeft er naar om zoveel mogelijk Minis voor de release van de update op 17 december beschikbaar te hebben voor de PlayStation 3. Vanzelfsprekend is het mogelijk om dezelfde Mini op zowel je PS3 als op je PSP te zetten; je hoeft maar één keer te bètalen om er op beide systemen van te kunnen genieten.

Naast de Minis-update bevat firmware 3.15 ook nog een zogenaamde PS3 Data Transfer feature. Hiermee kun je alle opgeslagen data van één console naar de andere verplaatsen.

So if you decide to get a new PS3 you can make sure you don't loose any of your existing content. Content such as games, game save data, and videos downloaded from PlayStation Network can be transferred to the new PS3 system and deleted from the current PS3. Other content, including personal media files (photos, music, videos), can be copied onto the new PS3 and remain on the current PS3 system.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?