Mini Ninjas op TV

De game Mini Ninjas is nu al een tijdje beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii en Ds. Het blijft echter niet alleen maar bij een game. Productiebedrijf 4Kids Entertainment wil de Mini Ninjas namelijk naar de televisie brengen.

Volgens Carlin West, executive vice president 4Kids, heeft Mini Ninjas een geweldig, onderscheidend uiterlijk, boeiende karakters en het merk spreekt een brede demografie aan. 4Kids heeft dus de rechten opgekocht om de Mini Ninjas hun eigen tekenfilmserie te geven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?