Check al onze gamescom content hier!

Mini Ninjas krijgt releasedatum

Uitgever Eidos heeft de game Mini Ninjas eindelijk een releasedatum meegegeven. Mini Ninjas zal namelijk vanaf 11 september bijna in heel Europa verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.

Duitsland en Frankrijk moeten echter wachten, want daar verschijnt de game pas op 9 oktober. Overigens heeft ontwikkelaar IO Interactive, bekend van de Hitman serie, de game voorlopig nog in handen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?