Check hier alle X019 Londen-content
Minecraft
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 mei 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Minecraft's Mojang stopt ontwikkeling Super Duper Graphics Pack

Mojang stopt per direct met de ontwikkeling van het Super Duper Graphics Pack voor Minecraft. Ze geven aan dat de uitbreiding op technisch gebied te moeilijk is om te implementeren in de game.

Tijdens E3 2017 kondigde Mojang de Super Duper Graphics Pack voor Minecraft aan. Ze beloofden allerlei nieuwe, grafische verbeteringen zoals het verbeteren van lichteffecten en texturen, maar ook 4k-support voor de Xbox One X. In een statement op de officiële site laat ontwikkelaar Mojang weten niet blij te zijn met hoe de uitbreiding presteert op verschillende apparaten. Ze zeggen ook mee te leven met de fans en de teleurstelling te begrijpen. Hieronder kun je de trailer bekijken en is hetgeen te zien dat we nooit gaan krijgen.

Minecraft is beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en mobile devices.

BRON Mojang

Over auteur Bram Noteboom

Bram NoteboomOns Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?