Minecraft voegt Character Creation optie toe via update

Geplaatst:
Aangepast: 22 september 2019 21:18

Als je wilt terugkeren naar Minecraft in stijl, dan is dat nu het moment om te doen. In de volgende update wordt namelijk de Character Creation optie toegevoegd.

Met deze optie krijgt de speler de mogelijkheid om hun personages op meerdere fronten aan te passen. Je kan de grootte van je lichaam veranderen, je ledematen vervangen en je gezicht kun je bijstellen door je haar, mond, ogen en baardgroei aan te passen hoe jij dat wilt. Er zijn meer dan honderd cosmetische items beschikbaar die gratis zijn. Er zijn nog meer items beschikbaar, maar daar zul je voor moeten betalen. De traditionele skins kunnen nog altijd geïmporteerd worden op Windows 10 en Android. De complete livestream zie je hier beneden.

Deze optie is eerst beschikbaar voor de beta build van de game. Wanneer de beta afgerond is zal de optie beschikbaar worden voor Minecraft Earth en andere Bedrock platformen zoals iOS en Nintendo Switch.

Bron: Minecraft.net
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord