Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Minecraft
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • RELEASEDATUM 9 mei 2012, 18 december 2013 (PS3), 12 mei 2017 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Minecraft viert verjaardag met speciale map

Aankomende vrijdag wordt Minecraft tien jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Minecraft viert deze verjaardag met een speciale map.

Speciaal voor deze heuglijke gebeurtenis heeft Minecraft ontwerstudio Blockworks een speciale map ontwikkeld die tien jaar aan Minecraft-geschiedenis toont. Deze enorme map bevat onder andere een museum waarin elke bouwsteen en elke vijand door de jaren heen wordt tentoongesteld. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een tripje in een Minecart nemen langs tien jaar Minecraft-geschiedenis. Deze speciale map is gratis voor iedereen beschikbaar voor zowel de Bedrock als de Java-versie van Minecraft.

Minecraft is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?