Minecraft viert tienjarig jubileum met Minecraft Classic

Minecraft viert dit jaar zijn tienjarig jubileum. Om dit te vieren hebben Mojang en Microsoft Minecraft Classic uitgebracht. Minecraft Classic is een simpele gratis versie van de populaire sandbox-game.

In Minecraft Classic kan je met negen anderen in de wereld van de originele Minecraft duiken, compleet met de klassieke interface en bouwmaterialen uit 2009. Zelfs de geliefde bugs uit de originele versie zitten erbij.

Minecraft Classic is op alle webbrowsers te spelen.

BRON Minecraft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?