Minecraft

  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • RELEASEDATUM 9 mei 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Minecraft op Switch heeft Xbox achievements

Het ziet er naar uit dat de Nintendo Switch-versie van Minecraft achievements krijgt. Deze bijzonderheid was opgevallen door een nieuwsgierige gamer en even later bevestigd. uiteindelijk is het best logisch, want de game vraagt je om in te loggen op je Microsoft-account met de toepassingen van dien.

Een woordvoerder namens Mojang heeft bevestigd dat je achievements behaald door gebruik te maken van de Microsoft-account. Deze mogelijkheid moet komen in de volgende update genaamd Bedrock. Deze update brengt de platformen bij elkaar en moet live gaan in september van dit jaar.

Wordt het niet tijd voor een vergelijkbaar iets als achievements of trophies op de Nintendo Switch?

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?