Minecraft Nether Update krijgt releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 18 juni 2020 14:10

Eindelijk is het zover, de Nether Update van Minecraft heeft een releasedatum gekregen. We kunnen volgende week al aan de slag met de nieuwe update.

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is toch bijna zover. De Nether Update van Minecraft gaat bijna live. Tijdens MINECON Live vorig jaar werd de Nether Update voor Minecraft aangekondigd. Deze nieuwe update, update 1.16, breidt de Nether-regio in Minecraft flink uit met nieuwe blokken, nieuwe mobs en nog veel meer. In de tussentijd hebben we meerdere Snapshots gehad waarmee we delen van de update al hebben kunnen uitproberen, maar de uiteindelijke release van de update liet nog even op zich wachten. Mojang heeft nu echter onthuld dat de Nether Update volgende week al naar Minecraft komt. Deze update wordt dan uitgerold voor zowel de Java en de Windows 10-edities als de Bedrock-editie.

De Nether Update van Minecraft is op 23 juni beschikbaar voor alle versies en platformen.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord