Minecraft moderators mogen spelers bannen

Geplaatst:
Aangepast: 23 november 2020 10:36

Minecraft moderators kunnen spelers die zich niet aan de regels houden nu permanent bannen van de game. Op deze manier wil Mojang een veiligere omgeving creëren in hun game.

Door hun moderators meer macht te geven hoopt Mojang dus dat spelers vriendelijker tegen elkaar gaan zijn. 'Speelsheid is de kern van wat we doen, maar veiligheid gaat voor', legt een post op de Minecraft website uit. 'Daarom heeft Mojang Studios de hulp ingeroepen van een aantal moderators die hard werken om de welkome omgeving van Minecraft te behouden'. In de post wordt ook uitgelegd dat er eerder natuurlijk ook al moderators waren, maar dat ze nu toegang hebben gekregen tot nieuwe tools in de Bedrock-versie van Minecraft. 'Deze tools zijn er om ervoor te zorgen dat alle spelers zich zo veilig mogelijk kunnen voelen in de Minecraft-wereld'. De post geeft later meer details over de extra macht die moderators krijgen, bijvoorbeeld de mogelijkheid om spelers te bannen 'die zich niet aan de Community Guidelines houden wanneer ze online berichten sturen via de servers van Mojang'. Dit bericht komt een paar dagen na de aankondiging van de Star Wars DLC voor Minecraft.

De post op de Minecraft website werd op 20 november geplaatst.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord