Minecraft Earth early access beperkt beschikbaar

Geplaatst: 30 september 2019 02:15

Minecraft Earth early access is beperkt beschikbaar in oktober. Mojang gaf aan de game eerst beperkt te publiceren in een land of regio en dit wekelijks uit te breiden, naar uiteindelijk wereldwijd.

Mincecraft Earth is gebaseerd op de populaire game Minecraft. Minecraft Earth is een augmented reality game voor op je telefoon. Je kan middelen en bouwstenen verzamelen in de echte wereld door middel van ‘tappables’. De werking van het verzamelen is vergelijkbaar met het verzamelen van items in Pokémon Go. Ook is het mogelijk om te bouwen in deze game. Dit doe je op de daarvoor bestemde bouwplaten. Dit is een soort digitale legoplaat waar al een gebouw op staat. Deze kun je afbreken en verbouwen. Zeldzame bouwstenen verzamel je via het voltooien van 'adventures'. Deze 'adventures' doe je samen of alleen, waarbij je puzzels oplost, monsters verslaat of speciale bouwstenen moet mijnen.

Minecraft Earth early acces is in oktober in een beperkte regio beschikbaar. De uitgever streeft ernaar om Minecraft Earth early access wereldwijd beschikbaar te stellen rond de feestdagen.

Bron: Mojang
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Earth

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord