Check hier alle E3 2021-content

Minecraft Dungeons

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series
  • Genre RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Minecraft Dungeons ondersteunt nu Cloud Saves

Minecraft Dungeons wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe content en nieuwe features. Zo ondersteunt de game vanaf nu ook Cloud Saves.

Minecraft Dungeons is inmiddels alweer bijna een jaar oud, maar wordt nog steeds voorzien van nieuwe content. Zo hebben we eerder dit jaar nog de nieuwste Minecraft Dungeons DLC Flames of the Nether gekregen en kwam eind vorig jaar de cross-play-functionaliteit naar Minecraft Dungeons. In het kader van cross-play en het kunnen spelen en samen spelen op meerdere platformen, heeft Mojang een nieuwe feature aan de game toegevoegd. Deze nieuwe feature heet Cloud Save en stelt je in staat om je spelprogressie op elk ondersteund platform op te slaan. Met andere woorden, naast cross-play ondersteunt Minecraft Dungeons nu ook cross-platform progressie. Wanneer je bijvoorbeeld een account op de pc hebt en op de PlayStation verder wilt spelen, dan kan dat vanaf nu gewoon!

Minecraft Dungeons is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Tussen al deze platformen is cross-platform progressie en cross-play beschikbaar.

BRON Mojang

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?