Check hier alle E3 2021-content

Minecraft Dungeons

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 26 mei 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series
  • Genre RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Minecraft Dungeons Hidden Depts DLC onthuld

Mojang Studios onthulde onlangs de Minecraft Dungeons: Hidden Depths DLC, die later deze maand verschijnt samen met een gratis content update.

Hidden Depths neemt spelers mee op een 'prachtig onderwater avontuur' om een 'groeiende corruptie die de donkerste diepten van de oceaan heeft bereikt' te bevechten. Naast deze snelle beschrijving heeft Mojang Studios nog weinig losgelaten over de uitbreiding, maar het lijkt erop dat we nieuwe soorten vijanden, loot, betoveringen en uitdagingen kunnen verwachten. De gratis content update die samen met de uitbreiding uitkomt, bevat onder andere nieuwe wezens die je tegen kunt komen, genaamd Raid Captains, 'uitdagende nieuwe vijanden die de manier waarop je de game speelt zullen veranderen'. De gratis content update die naast de DLC live gaat is geen verrassing, aangezien Flames of the Nether ook vergezeld werd met een gratis update.

Minecraft Dungeons: Hidden Depths DLC komt uit op 26 mei, samen met een gratis content update.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?