Minecraft 200 miljoen verkochte exemplaren bereikt

Geplaatst:

Vandaag is aangekondigd dat ontwikkelaar Mojang Studios 200 miljoen verkochte exemplaren van Minecraft over de toonbank heeft weten te schuiven. Minecraft is nog altijd erg populair en blijft relevant ondanks de verstrijkende jaren.

Microsoft heeft vandaag de aankondiging gedaan dat er 200 miljoen exemplaren van Minecraft zijn verkocht. Om maar even een idee te geven, GTA V staat op de tweede plek met 120 miljoen verkochte exemplaren. Daarnaast zijn er maandelijks 126 miljoen mensen actief in Minecraft. Mojang Studios en Microsoft blijven de game verbeteren met regelmatige updates. Ook hebben beide bedrijven gratis toegang verleend tot Minecraft Education Collection tot het einde van juni. Het alsmaar aantrekkelijk maken van de game kan geleid hebben tot het blijvende succes van de game. Minecraft Dungeons staat gepland op 26 mei 2020.

Niet alleen de game blijft zich ontwikkelen, ook uitgever Mojang heeft onlangs haar naam veranderd in Mojang Studios en kwam toen meteen met een nieuw logo.

Bron: Xbox Wire
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord