Minder batterijduur voor nieuwe PSP

Er waren al geruchten over een nieuwe PSP en in Leipzig is het dit jaar bekendgemaakt. Er komt een nieuwe PSP aan!

De PSP-3000 heeft een ingebouwde microfoon voor belprogramma's zoals Skype en een nieuw LCD-scherm. Hierdoor kunnen er meer kleuren op de PSP afgebeeld worden. Deze beeldschermupgrade heeft wel een nadeel. Je zult namelijk 20 tot 30 minuten minder lang kunnen gamen in vergelijking met de PSP Slim & Lite.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?