Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Miljonair worden is weer moeilijk in Fable 2 Pub Games

De bug van de Fable 2 Pub Games is verholpen door een patch van Microsoft. Door de bug was het heel eenvoudig om snel veel geld te verdienen met de pub game Fortune's Tower.

Bij het opstarten van de game zul je de patch moeten installeren, dus veel kans om hem te ontlopen heb je niet. Daarnaast heeft Microsoft ook de scoreboards gereset, zodat alleen de 'eerlijke' mensen met hun scores bovenaan komen te staan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?