Mikken en klikken in demo van A Vampyre Story

Ben jij helemaal weg van point-and-click adventures, dan is er weer eens goed nieuws voor je. Na onder andere Rhiannon (waarvan je overigens hier de review kunt lezen), is het nu weer raak met een demo voor de game A Vampyre Story.

In de game beleef je een spannend avontuur, dat gepaard gaat met het oplossen van puzzels met verschillende niveau's. De demo is vanaf hier te downloaden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?