Mijlpaal voor Japan

11 november 2006 werd de eerste PlayStation 3 verkocht in Japan, ruim drie jaar later, heeft Japan een mijlpaal bereikt. Het heeft namelijk ruim 4 miljoen PlayStation 3's verkocht.

Er is echter één maar, want Sony kan nog niet tippen aan de Nintendo Wii, die op 2 december 2006 werd gelanceerd. De Nintendo Wii staat namelijk al op ruim 9 miljoen stuks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?