Mario Kart Wii

  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 1 april 2008
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Mii-personage in Mario Kart Wii

Het Japanse gamemagazine Famitsu laat een screenshot zien, waarin duidelijk wordt dat je met je eigen Mii-personage in de nieuwe Mario Kart Wii kan racen.

Mario Kart Wii verschijnt op 10 april in Japan. Wanneer de definitieve Europese releasedatum is dat is nog niet bekend. We wachten dus nog even met spanning af.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?