Mii op 3DS wordt overwogen

Mii-karakters die schitterden in alle belangrijke games van Nintendo op de Wii. Zojuist overweegt Shigeru Miyamoto om deze door de gebruiker gegenereerde karakter naar de 3DS te brengen.

Mii-karakters maakten hun debuut in Wii Sports uit 2006 en verschenen daarna is vrijwel alle belangrijke games voor Nintendo Wii. De bekende karakter verscheen ook in de game Walk With Me op de Nintendo DS. Miyamoto geeft aan dat er wordt gekeken naar hoe ze deze Mii-karakter op meerdere Nintendo-systemen kunnen laten schitteren.

We need to keep in mind how we evolve the Miis and how we think about compatibility with Miis between different systems, but that's something that we're definitely giving consideration to and want to continue to try to allow people to use their Miis on different Nintendo systems going forward.

Dus wie weet zitten we straks wel met onze Mii-karakter in Mario Kart 3DS.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?