Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Midway heeft geheime games

Simon Woodroffe van Midway heeft in een interview gezegd dat ze bezig zijn aan een aantal 'geheime games', oftewel games die nog niet zijn aangekondigd. Woodroffe heeft gezegd dat de games in ieder geval beter zijn qua graphics dan eerdere games van Midway. En wat misschien nog wel belangrijker is: tijdens het interview werd er een demo getoond van een game die nu drie maanden in ontwikkeling is, en nu al betere graphics heeft dan Gears of War 2.

Of we dat moeten geloven is natuurlijk de vraag, maar als het zo is zullen de graphics fantastisch moeten gaan worden. Naast deze game is er ook nog een andere in ontwikkeling, maar daar wil Midway nog niets over zeggen. Het enige dat bekend is, is dat die game gepland staat voor 2010.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?