Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Midnight Club: Los Angeles wordt makkelijker

Midnight Club: Los Angeles gaat na de volgende update makkelijker worden. Dat zegt ontwikkelaar Rockstar ons, nadat de eerste meningen naar buiten waren gekomen dat deze game wel erg moeilijk was om te spelen.

De nieuwe update zorgt ervoor dat de AI van je tegenstanders meer rekening gaan houden met je kwaliteiten als coureur. Nu kun je weer verder gaan, waar je was vastgelopen.

Naast deze aanpassing van moeilijkheidsgraad, zal het online-gedeelte ook worden uitgebreid met meer leaderbords voor de online toernooien, het makkelijker vinden van een online race en een grafische verbetering.

De update is binnenkort verkrijgbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?