Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Midnight Club: LA content aangekondigd

Grand Theft Auto IV kreeg een week geleden al een groot content-pakket, en nu heeft Rockstar laten weten dat er ook een groot pakket aan zit te komen voor Midnight Club: Los Angeles.

Jammer genoeg zijn er op dit moment weinig details. Het is wel bekend dat er een betaalde versie en een onbetaalde versie komt. De inhoud van de onbetaalde versie is nog onbekend, maar de betaalde versie zal in elk geval extra voertuigen, muziek en races bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?