Check hier alle E3 2021-content

Middle-earth: Shadow of War

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Middle-earth: Shadow of War krijgt Definitive Edition

Middle-earth: Shadow of War gaat later deze maand een Definitive Edition krijgen. Warner Bros. Interactive Entertainment en ontwikkelaar Monolith Productions hebben bekendgemaakt dat deze versie op 30 augustus verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Middle-earth: Shadow of War - Definitive Edition bevat niet alleen de veel geprezen hoofdgame, maar ook alle DLC. Bezitters krijgen dus naast het hoofdverhaal toegang tot de twee verhaaluitbreidingen: Blade of Galadriel en Desolation of Mordor. De overige DLC die inbegrepen zit in de Definitive Edition voegen Nemesis-uitbreidingen toe, waardoor spelers het op kunnen nemen tegen de Slaughter Tribe en de Outlaw Tribe. Tel daarbij op dat alle updates en gratis content ook zijn toegevoegd, wat dit de meest complete versie van Middle-earth: Shadow of War maakt.

Middleearth Shadow of War

Hebben jij Middle-earth: Shadow of War al gespeeld? Of ben je van plan om de Definitive Edition aan te schaffen?

BRON Persbericht Warner Bros.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?