Middeleeuwse RPG Arise of Awakener aangekondigd

Geplaatst: 2 oktober 2021 14:30

De middeleeuwen zijn altijd al een interessante setting geweest voor games en die gedachten hadden de ontwikkelaars van Tana Games ook. Tijdens de Tokyo Game Show kondigde zij namelijk een nieuwe middeleeuwse RPG aan met de naam Arise of Awakener.

Doordat Arise of Awakener nog een tijdje op zich laat wachten komt de aankondiging met beperkte informatie. De trailer laat in ieder geval zien dat vechten een belangrijk onderdeel is en je dit kunt doen als zwaardvechter, magiër of boogschutter. De middeleeuwen is verweven met fantasie en dat is goed te zien aan de draken die voorbij komen en het drakenschip waar je mee kunt vliegen. Vermoedelijk moet je zelf je spullen maken, want het personage in de trailer is ook bezig met het verzamelen van planten en andere grondstoffen.

Arise of Awakener verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Arise of Awakener

Series

-

Uitgever

Gamera Game

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Taner Game

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord