Arise of Awakener

  • Ontwikkelaar Taner Game
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre RPG, Open-World
  • Gameliner score -

Middeleeuwse RPG Arise of Awakener aangekondigd

De middeleeuwen zijn altijd al een interessante setting geweest voor games en die gedachten hadden de ontwikkelaars van Tana Games ook. Tijdens de Tokyo Game Show kondigde zij namelijk een nieuwe middeleeuwse RPG aan met de naam Arise of Awakener.

Doordat Arise of Awakener nog een tijdje op zich laat wachten komt de aankondiging met beperkte informatie. De trailer laat in ieder geval zien dat vechten een belangrijk onderdeel is en je dit kunt doen als zwaardvechter, magiër of boogschutter. De middeleeuwen is verweven met fantasie en dat is goed te zien aan de draken die voorbij komen en het drakenschip waar je mee kunt vliegen. Vermoedelijk moet je zelf je spullen maken, want het personage in de trailer is ook bezig met het verzamelen van planten en andere grondstoffen.

Arise of Awakener verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?