Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Microtransacties Mortal Kombat 11 alleen voor cosmetische doeleinden

De microtransacties in Mortal Kombat 11 zijn alleen voor cosmetische doeleinden. Dat heeft de ontwikkelaar NetherRealm Studios gisteren aangekondigd.

Hiermee volgt Mortal Kombat 11 Injustice 2 in de trend waarbij je niet hoeft te betalen om verder te komen in de game. De microtransacties in de nieuwe Mortal Kombat zijn alleen voor extra cosmetische mogelijkheden. Daarbij moet je denken aan extra skins en animaties voor de personages in de game.

Mortal Kombat 117

Hopelijk volgen meer ontwikkelaars het voorbeeld van Mortal Kombat en Injustice 2. Mortal Kombat 11 komt 23 april uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Comicbook

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?