Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Microsoft's avatars niet voor hardcore games

Sommige mensen kijken met grote verwachtingen uit naar de nieuwe dashboard update van de Xbox 360, anderen vinden het bij voorbaat al helemaal niks en moeten niets hebben van die stomme nieuwe poppetjes. Voor de hardcore gamers onder ons die horen bij die laatste groep, heeft Microsoft goed nieuws.

De avatars zijn volgens de softwaregigant namelijk niet echt geschikt voor de echte hardcore games. Verwacht jezelf dus niet met je eigen gemaakte avatar in de volgende Call of Duty. De avatars zijn meer gemaakt voor heel andere games, waarvan er tijdens de launch van de update zes beschikbaar zijn. Dit zijn bijvoorbeeld Scene It?, Uno Rush en 1 tegen 100.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?