Microsoft zet stappen tegen glitch Modern Warfare 2

Geplaatst: 3 december 2009 19:04
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Glitches; fouten in een game die misbruikt worden door sommige spelers en die het vermaak van de eerlijke spelers flink kunnen verzuren. Soms zitten er fouten in de game die de ontwikkelaar er is vergeten uit te halen, maar soms veranderen mensen een code in de game waardoor de fout ontstaat.

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft last van de zogenaamde Javelin glitch. Zodra iemand de Javelin gebruikt, wordt hij of zij een wandelde bom die alles vernietigt wanneer je hem raakt, behalve de teamgenoten. Microsoft heeft besloten stappen te ondernemen en kwam met de volgende uitspraak;

While IW works on getting the MW2 glitch fixed, people we catch using it will receive suspensions from LIVE. Play fair everyone.Using a glitch in a game to get an advantage is explicitly called out in the ToU. It's not like people are doing it by accident.

Microsoft zal mensen voor 2 weken bannen die misbruik maken van de glitch. Infinity Ward is al bezig met een patch die deze glitch zal verwijderen. Al het bovenstaande geld alleen voor de Xbox 360-gebruikers. Sony gaat geen actie ondernemen tegen de glitchers.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

10 november 2009

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer