Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Microsoft zet stappen tegen glitch Modern Warfare 2

Glitches; fouten in een game die misbruikt worden door sommige spelers en die het vermaak van de eerlijke spelers flink kunnen verzuren. Soms zitten er fouten in de game die de ontwikkelaar er is vergeten uit te halen, maar soms veranderen mensen een code in de game waardoor de fout ontstaat.

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft last van de zogenaamde Javelin glitch. Zodra iemand de Javelin gebruikt, wordt hij of zij een wandelde bom die alles vernietigt wanneer je hem raakt, behalve de teamgenoten. Microsoft heeft besloten stappen te ondernemen en kwam met de volgende uitspraak;

While IW works on getting the MW2 glitch fixed, people we catch using it will receive suspensions from LIVE. Play fair everyone.
Using a glitch in a game to get an advantage is explicitly called out in the ToU. It's not like people are doing it by accident.

Microsoft zal mensen voor 2 weken bannen die misbruik maken van de glitch. Infinity Ward is al bezig met een patch die deze glitch zal verwijderen. Al het bovenstaande geld alleen voor de Xbox 360-gebruikers. Sony gaat geen actie ondernemen tegen de glitchers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?