Microsoft wil Halo naar de mobiel brengen

Microsoft is opzoek naar nieuw personeel voor een bijzondere opdracht. Ze hebben op de website CareerBuilder een vacature geplaatst waarin duidelijk wordt dat ze op zoek zijn naar een software development engineer.

Microsoft is duidelijk met wat zij willen. "Wij pogen console, internet en mobiel samen te smelten tot een groot netwerk dat toegewijde Halo fans overal zal volgen," aldus de beschrijving. Helaas gaat de advertentie daarna verder: "Als een 'development engineer' in dit team is het jouw verantwoordelijkheid om een geweldige 'out-of-game' interactieve ervaring te bieden." Vooralsnog zal het alleen om community functies gaan en betreft het niet de ontwikkeling van een game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?