Microsoft verwacht probleemloos Xbox Live

Iedereen die zijn of haar Xbox 360 al langer dan een jaar bezit heeft de problemen vorig jaar tijdens de feestdagen waarschijnlijk wel meegemaakt. Het was in december 2007 vrijwel onmogelijk om op Xbox Live te komen. Zelfs als je het geluk had om verbonden te zijn kon je er niet veel mee. Alle online spellen hadden last van enorme lag en je kon niks downloaden. Microsoft erkende de problemen en gaf aan dat de populariteit van games zoals Halo 3 de oorzaak van de ongemakken waren. De servers raakten overbelast door de overweldigende drukte.

Aaron Greenberg, de product manager van de Xbox 360 divisie van Microsoft zegt dat hij geen grote problemen verwacht de komende weken. Volgens hem heeft Microsoft zich dit jaar voorbereid op december door een grotere infrastructuur te bouwen en andere aanpassingen van het netwerk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?