Microsoft verslaat concurrentie door Xbox 360 Slim

De stap van Microsoft naar de Xbox 360 Slim heeft wonderen gedaan voor de verkoop van de console. Ten opzichte van vorig jaar heeft de Xbox 360 in juni 32 procent meer verkocht, wat neerkomt op een totaal van 451.700 consoles.

Het mooiste voor Microsoft is dat dit meer is dan de PlayStation 3 (304.800 consoles, 97 procent ten opzichte van vorig jaar) en de Nintendo Wii (422.500 consoles). Waar een update van een console al niet goed voor is...

Overigens is de Xbox 360 niet het best verkopende entertainment systeem. De Nintendo DS staat daar nog altijd aan kop en heeft in juni een indrukwekkend aantal van 510.700 handhelds verkocht, 33 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?