Microsoft reageert op Halo 3: ODST problemen

Afgelopen week verscheen er een berichtje over problemen met de disc van de game Halo 3: ODST. Veel gamers zouden namelijk last hebben van een disc error. Helaas heeft Microsoft voor die gamers nog geen oplossing gevonden voor het probleem.

Microsoft gaf namelijk aan, als reactie op deze problemen, dat Halo 3: ODST alleen bij een kleine hoeveelheid gamers problemen bezorgt. We hebben hier dus niet te maken een grootschalig probleem. Desondanks is Microsoft druk bezig met het zoeken naar een oplossing.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?