Microsoft reageert op gerucht

Er waren de laatste dagen nogal veel geruchten over Microsoft. Zo zouden ze hun eigen Mii's hebben, genaamd Avatars. Ook was er informatie over de gitaar bij Guitar Hero: World Tour. Deze zou namelijk een touch-sensitive nek hebben. Dit betekent dat je bij de nek niet meer gebonden bent aan een aantal knoppen. Als laatste was er ook wat informatie gelekt over de nieuwe Forza 3.

Microsoft heeft vandaag gereageerd op dit nieuws. Zij beweren dat ze bezig zijn met een marktonderzoek voor nieuwe ideeën. Dit wil nog niet zeggen dat er echt toekomst in deze concepten zit.

"We regularly test all kinds of concepts in market research with our Xbox community. These may or may not be real products in development or ever be released to consumers."

Intellisponse, de website die deze geruchten aan de wereld bracht, wilde niet reageren op deze geruchten. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze geruchten en speculaties.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?