Microsoft reageert op Blu-ray gerucht

Gisteren leek het er nog op dat de Xbox 360 een externe Blu-ray drive zou gaan krijgen. Vandaag maakte Microsoft echter bekend dat ze geen plannen hebben om met een Blu-ray accessoire te komen.

Microsoft:

Steve had het over een Blu-ray accessoire voor de pc. En zoals we in het verleden ook al hebben aangegeven, hebben we ook nu geen plannen klaarliggen om een Blu-ray speler te introduceren voor de Xbox 360.

Microsoft mag dan geen plannen hebben voor een externe Blu-ray disc. Deze herfst zorgt microsoft er wel voor dat de Xbox 360 de eerste en enige console wordt die 1080p streaming HD films mogelijk maakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?