Check hier alle PlayStation State of Play content

Microsoft plaatst vraagtekens bij gebruikersaantal PlayStation Network

In 2006 lanceerde Sony Computer Entertainment voor de PC, PlayStation Portable, PlayStation 2 en PlayStation 3 een online network dat iedereen wel kent: het PlayStation Network. Hiervan zijn volgens Sony de actieve accounts momenteel gegroeid tot twintig miljoen.

Steve McGill, Microsofts Head of Entertainment, gelooft Sony echter niet. Hij vraagt zich af hoe Sony aan dat aantal komt. Zo vermoed hij dat ze bijvoorbeeld dubbele accounts hebben meegerekend. Wellicht worden de cijfers binnenkort door Sony verduidelijkt. Als dit zo is, kan je het uiteraard hier lezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?