Microsoft opnieuw aangeklaagd

Microsoft is opnieuw aangeklaagd vanwege de Xbox 360. Een Amerikaanse man uit de staat Illinois heeft Microsoft namelijk aangeklaagd wegens het verkopen van een product waarvan ze wisten dat het er een defect in huist.

Naast dat de man een volledige vergoeding eist voor zijn kapotte Xbox 360, wil je man ook nog eens dat de Xbox 360 niet langer meer wordt verkocht. Of de rechter daadwerkelijk de eisen van de man inwilligt is nog even afwachten, maar de kans dat de Xbox 360 van de markt wordt gehaald is waarschijnlijk erg klein.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?