Microsoft maakt Games for Windows Live gratis

Zojuist heeft Microsoft haar dienst Games for Windows Live gratis aangeboden. Games for Windows Live was net als Xbox Live een online netwerk waardoor games online gespeeld kunnen worden. Waar deze dienst eerst vijftig euro per jaar koste is het vanaf nu gratis.

De verandering heeft vermoedelijk te maken met de teleurstellende resultaten van Games for Windows Live. Alleen games waaronder Halo 2 of Shadowrun maakte er tot nu toe gebruik van. Games for Windows Live zal in de toekomst uitgebreid worden met veel meer vette online games, aldus Microsoft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?