Microsoft komt met enkele Classics-titels

Met de huidige kredietcrisis is het wel zo prettig als je niet teveel euro's hoeft te spenderen aan wat nieuwe games. Dan heb ik nu goed nieuws voor je, Microsoft gooit enkele toppers in de Classics-serie voor de Xbox 360.

De titels waar het om gaat zijn: Grand Theft Auto 4, Street Fighter 4, Left 4 Dead, Saints Row 2, and Star Wars: The Force Unleashed. Verwacht deze games dus binnenkort voor een schappelijk prijsje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?