Microsoft komt met eigen variant op Nindies Direct

Microsoft heeft aangekondigd met een eigen variant op Nindies Direct te komen. ID@Xbox Game Pass is een stream waarin allerlei aankondigingen gedaan worden omtrent indie games voor de Xbox One.

De eerste ID@Xbox Game Pass stream staat al gepland voor volgende week en volgt een dag na de eerste stream van Sony's State of Play. Deze eerste editie wordt vooral aandacht besteedt aan indie games die al tijdens E3 en X018 zijn getoond. Denk hierbij aan games als Afterparty, Void Basterds en Supermarket Shriek. Ook worden er een aantal nieuwe aankondigingen gedaan, waar Microsoft als vanzelfsprekend nog niets over kwijt wil. Wel wordt er een bezoekje gebracht aan Night School Studio, het team achter de game Oxenfree dat momenteel aan Afterparty werkt.

IDXbox Game Pass

De eerste ID@Xbox Game Pass stream vindt plaats op dinsdag 26 maart om 17:00 uur en is te volgen op YouTube.

BRON Xbox Wire

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?