Microsoft Japan lekt nieuwe details Fall Update

Gisteren had Microsoft al de Friends of Friends-functie bekendgemaakt. Met de Friends of Friends-functie kun je de vriendenlijst van jouw vriend of vriendin bekijken. Er is nu wat meer informatie gelekt over andere functies in de aankomende Fall Update.

  • De Marketplace wordt versimpeld. Hij zal wanneer je de tab binnenkomt vier opties laten zien: Featured Content, What's New, Gamestore en Videostore.
  • Je kan nu persoonlijke informatie toevoegen aan je Gamer Profile. Je kunt hier in duizend woorden een omschrijving van jezelf maken.
  • Xbox Live Arcade Trials zullen niet meer in je Games- en Played Games-lijsten staan.

We hoeven nog maar een weekje te wachten voor dit en nog veel meer uit de Fall Update. Vanaf 4 december worden we allemaal gedwongen om de update te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?