Microsoft introduceert MS Point Gift-Giving!

In Amerika heeft Microsoft een optie gelanceerd dat mogelijk maakt, Xbox Live-gebruikers cadeaus te geven in vorm van Microsoft Points. Het principe is hetzelfde als de Winkelkanaal op de Nintendo Wii. De optie bevindt zich momenteel nog in een bèta-fase en kunnen alleen de Amerikanen er gebruik van maken.

Het uitdelen van Microsoft Points gaat vrij eenvoudig. Het enige wat je nodig heft is het Windows Live ID van de persoon waar je de Points cadeau wilt geven.

De optie moet later ook via de gametags kunnen. Als de optie succesvol slaagt mogen wij Europeanen er ook gebruik van maken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?