Microsoft in de problemen

Microsoft heeft zichzelf weer diep in de problemen gewerkt. Vandaag hebben ze bij Kassa op Nederland 1 wederom een probleem van de Xbox 360 besproken: de Red Ring of Death. Er zijn eerder al veel klachten geweest over de Xbox 360, voornamelijk vanwege de discs die worden beschadigd door de console.

In april 2007 was het 'krasprobleem' al twee keer besproken. Nu heeft Kassa opnieuw de Europese Commissaris van Consumenten benaderd, ditmaal omdat veel gamers door hun kapotte Xbox 360 veel geld kwijt zijn.

Een groep advocaten heeft zijn hulp aangeboden om zoveel mogelijk gamers te helpen. Mocht je het dus helemaal zat zijn met jouw Xbox 360, dan kun je bij hen terecht door je aan te melden via het e-mailadres xbox@vara.nl.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?