Microsoft haalt record met Xbox Live

Microsoft heeft zojuist bekendgemaakt dat ze een nieuw record hebben gevestigd met Xbox Live. In januari van dit jaar zijn er namelijk maar liefst 309.000 nieuwe Xbox Live accounts bijgekomen, dat is zeker 33 procent meer dan in 2008.

De downloadable content van Fable II en Fallout 3 zijn volgens Microsoft de oorzaak van de enorme stijging. Hetgeen ook een belangrijke rol heeft gespeeld is de demo van Halo Wars die nu al ruim een week op Xbox Live staat en al meer dan 2 miljoen keer gedownload is.

Xbox 360 bezet dan ook met 5 plaatsen de top 10 van de meest verkochte software in januari. Zo staat Left 4 Dead 4e, Call of Duty: World at War 5e, Skate 2 6e, Guitar Hero: World Tour 7e en Lord of the Rings: Conquest sluit de lijst op de tiende plek.

Volgens Microsoft zal het aantal Xbox Live accounts, vooral door de exclusieve 360 content van Grand Theft Auto IV, The Lost and Damned (vanaf 17 februari beschikbaar), alleen maar toenemen

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?