Microsoft geeft met Free Play Days gratis voorproefje Xbox Live Gold

Geplaatst:
Aangepast: 9 augustus 2018 16:20

Gamen op je Xbox One is misschien nog wel het leukste wanneer je dat online met je vrienden kan doen. Vrijwel iedereen weet dat daar een abbo op Xbox Live Gold voor nodig is, maar toch zijn er nog genoeg gamers die zonder zitten. Speciaal voor die groep lanceert Microsoft binnenkort de Free Play Days, die iedereen in staat stelt om online te 'Xboxen', of je nu Gold hebt of niet.

Ook bij Microsoft zien ze namelijk graag mensen online fun beleven. Tenminste, als we Larry 'Major Nelson' Hryb mogen geloven. Om alle huidige niet-Gold Members over de digitale streep te trekken, organiseert de Amerikaanse gamegigant vanaf vandaag tot 12 augustus de Free Play Days, waarin de multiplayer-perks van Xbox Live Gold even voor iedereen gelden.

Mocht je dus al tijden in conflict liggen met een van je vrienden 'omdat die maar Gold heeft', dan kun je de aankomende drie dagen mooi de strijdbijl begraven, of deze juist online toewerpen.

Bron: Major Nelson
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord