Microsoft geeft met Free Play Days gratis voorproefje Xbox Live Gold

Gamen op je Xbox One is misschien nog wel het leukste wanneer je dat online met je vrienden kan doen. Vrijwel iedereen weet dat daar een abbo op Xbox Live Gold voor nodig is, maar toch zijn er nog genoeg gamers die zonder zitten. Speciaal voor die groep lanceert Microsoft binnenkort de Free Play Days, die iedereen in staat stelt om online te 'Xboxen', of je nu Gold hebt of niet.

Ook bij Microsoft zien ze namelijk graag mensen online fun beleven. Tenminste, als we Larry 'Major Nelson' Hryb mogen geloven. Om alle huidige niet-Gold Members over de digitale streep te trekken, organiseert de Amerikaanse gamegigant vanaf vandaag tot 12 augustus de Free Play Days, waarin de multiplayer-perks van Xbox Live Gold even voor iedereen gelden.

Mocht je dus al tijden in conflict liggen met een van je vrienden 'omdat die maar Gold heeft', dan kun je de aankomende drie dagen mooi de strijdbijl begraven, of deze juist online toewerpen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?