Flight Simulator
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Microsoft Flight Simulator krijgt multiplayer

Microsoft Flight Simulator krijgt multiplayer. Dit werd bekendgemaakt door de ontwikkelaars via de onderstaande trailer.

Ze vertellen in de trailer dat er één grote gedeelde wereld beschikbaar is. Je kunt kiezen wat voor ervaring je wilt in die wereld. Met de optie Live spelers kom je samen met de hardcore fans, die een realistische ervaring willen. Hierbij komen alle regels, realistische weeromstandigheden en meer kijken. Bij de multiplayer-optie All spelers, krijg je een meer casual ervaring, met de vrijheid om te vliegen hoe je dat zelf wilt. Aan het einde van de video wordt gesproken over het vliegtuigverkeer en hoe dat impact heeft op de game. Ambitieus zijn ze zeker en dat is ook goed te zien via de Microsoft Flight Simulator gameplaybeelden van X019.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar ergens in 2020 voor de pc en Xbox One.

BRON Flight Simulator

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?