Microsoft Flight Simulator

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Microsoft Flight Simulator krijgt gratis VR-update

Microsoft Flight Simulator is binnenkort via de VR-headsets te spelen. Dit nieuws maakten de ontwikkelaars bekend via een Twitch-clip.

Deze VR-update is gratis en iedereen met de juiste gear kan er gebruik van maken. Eerst werd er gezegd dat de VR-functie alleen zou werken via het Microsoft Mixed Reality-apparaat, maar nu heeft Asobo Studio aangegeven de functie met alle VR-apparatuur werkt. Dus ook de Oculus en Valve headsets kunnen gaan genieten van de VR-capaciteiten in Microsoft Flight Simulator 2020. De update verschijnt op 23 december. Bekijk hier de review van Microsoft Flight Simulator 2020.

Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar voor de pc. De game moet nog voor de Xbox-consoles verschijnen.

BRON Polygon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?